Donează acum

Împreună promovăm cultura.

Pentru donaţii puteţi utiliza orice card bancar, indiferent de valuta disponibilă, de  banca şi de ţara în care a fost emis.  Din cont va fi transferat echivalentul sumei în valuta selectată.

Selectați valuta
MDL EUR USD

CE FACEM CU DONAŢILE PRIMITE

Creăm premise pentru ca, începând cu anul 2017, revista „Limba Română” să apară lunar, fară întrerupere, şi pentru ca în viitor publicaţia să evite blocajele de ordin economic.

Investim în echipa redacţională de profesionişti care, remunerată la timp şi onorabil, va continua să editeze o revistă excelentă.

Proiectăm extinderea şi diversificarea ariei tematice, optimizarea funcţionalităţii site-lui revistei.

Mărim tirajul pentru ca „Limba Română” să ajungă în fiecare bibliotecă din Republica Moldova, în cele mai prestigioase centre universitare din România şi de peste hotare.

Reluăm pregătirea Ediţiilor speciale dedicate judeţelor României, vechi centre de cultură şi civilizaţie românească.

vvv

Evidenţa şi destinaţia donaţiilor, precum şi lista susţinătorilor revistei     (cu îngăduinţa acestora) vor fi făcute public.

 

 

NOTA BENE: La sugestia unor  cititori  din România, precizăm că pot fi făcute donaţii şi de pe carduri emise în RON. Tranzacţia poate fi iniţiată atât în MDL, EUR, cât şi în USD. Suma retrasă de pe cont va fi echivalentul în RON al tranzacţiei selectate, conform cursului de schimb din ziua decontării. Conversia se face, în mod automat, de către bancă. De exemplu, dacă alegeţi să donaţi 10 EUR (la cursul 1 EUR = 4.51 RON), de pe contul dumneavoastră vor fi extraşi 45.1 RON.